top of page

BÅT- OCH VATTENSKOTERUTHYRNING

Alleman hyr ut vattenskotrar och båtar av olika slag. Vad passar dig? Alla våra fartyg ligger i Stocksund. För att er resa ska vara säker ställer vi en del krav på utbildning för den som är ansvarig ombord.

VÅRT DOTTERBOLAG KRONA VARV HYR UT 2-KRONOR I STOCKSUND

RUTH, HIGHFIELD 590

Ruth är en mindre, enklare, Highfield-rib i aluminium. Tack vare konsol, tak och kapell åker man relativt väderskyddat, vilket gör henne perfekt för enkla utflykter med vänner och familj. Fartyget är utrustat med den senaste kommunikations- och navigationsutrustningen från Garmin, exempelvis sjökortsplotter, bredbandsradar Fantom (18 tum) och VHF. Till fartyget finns även en Respo-trailer, 80 km/h. För att få hyra Ruth behöver du ha ett Förarintyg.

HYRA HÖGSÄSONG, mars-september
2 995 SEK/dag, inkl. 25% moms
14 995 SEK/vecka, inkl. 25% moms

HYRA LÅGSÄSONG, oktober-februari
1 995 SEK/dag, inkl. 25% moms
9 995 SEK/vecka, inkl. 25% moms

VATTENSKOTRARNA SARA, MARIA, OCH MARGARETA, SEA-DOO GTI 90

Våra vattenskotrar är bland de stabilaste som finns på marknaden, med hög bekvämlighet för att fylla dagarna på vattnet med säkerhet och nöje. Vattenskotern passar bekvämt två vuxna människor och möjlighet att hyra torrdräkter finns. Sara, Maria, och Margareta passar utmärkt för allt från transporter till upptäcksfärder i skärgården. Förarintyg för vattenskoter krävs.

HYRA HÖGSÄSONG, mars-september
1 995 SEK/timme, inkl. 25% moms
2 995 SEK/halvdag, inkl. 25% moms
4 995 SEK/dag, inkl. 25% moms

SOPHIA, SCAMPI 30

Sophia är en bekväm, rymlig och välutrustad kölbåt för äventyr i skärgården. Scampi 30 har fem bäddplatser, men det går även att sova fler om man gillar varandra. Med sitt djupgående på 1,65 meter kommer hon in i de flesta naturhamnar där man kan avnjuta nylagad mat från spisen ombord. Fartyget är utrustat med kyl, värmare, badplattform och det finns gott om utrymme för att stuva packning. Scampi 30 är en riktigt familjevinnare som erbjuder en trygg och säker plattform för att glida fram mellan öar och skär. För att hyra Sophia behöver du ett Förarintyg samt vana av segelbåtar.

HYRA HÖGSÄSONG, mars-september
1 995 SEK/dag, inkl. 25% moms
9 995 SEK/vecka, inkl. 25% moms

HYRA LÅGSÄSONG, oktober-februari
1 495 SEK/dag, inkl. 25% moms
4 995 SEK/vecka, inkl. 25% moms

ESKIL, ARRONET 30 SURPRISE WORK

Arronet 30 Surprise Work är en rejäl båt, med komfort i högsta klass och en ljudnivå så låg att man blir överraskad. Exempelvis har vi sänt Star-FMs morgonradio från båten samtidigt som vi gjort full fart genom skärgården. Vill man åka bekvämt gör man det inte bättre någon annanstans. Eskils hytt är lämplig för 8 personer, som där har tillgång till färskvatten, kylskåp, och kaffebryggare. Båten är godkänd för 12 passagerare. Fartyget är utrustat med den senaste kommunikations- och navigationsutrustningen från Garmin, exempelvis dubbla sjökortsplottar med extern GPS-antenn, bredbandsradar Fantom (24 tum), framåt- och sidoseende ekolod Panoptix Livescope, backkamera, VHF med DSC samt enkelt avstängningsbar AIS. På fördäck lastas ca 6-8 personer eller 1 ton material med hjälp av hydraulisk bogramp (160 cm bred) och elektrisk kran. Kranen kan även användas på akterdäck där ytterligare 500 kg kan lastas. Detta kombinerat med ordentliga fartresurser på över 40 knop gör att Eskil kan lösa de flesta uppgifter man kan tänka sig. Enklare förläggningsmöjlighet för 2-3 personer. För att hyra Eskil behöver du examen som Fartygsbefäl klass VIII samt certifikatet Handhavande av snabba fartyg.

HYRA HÖGSÄSONG, mars-september
14 995 SEK/dag, exl. 25% moms
74 995 SEK/vecka, exl. 25% moms

HYRA LÅGSÄSONG, oktober-februari
9 995 SEK/dag, exl. 25% moms
49 995 SEK/vecka, exl. 25% moms

BARBRO, BOOMERANGER A-950

Vår Boomeranger-rib byggdes ursprungligen som följebåt för Pumas team i Volvo Ocean Race. Båttypen är annars en favorit bland militära förband och andra myndigheter värden över.

Hos oss tar Barbro 12 passagerare säkert, snabbt, och spännande mot valfri destination. Flytvästar, värmande dräkter, samt mössa och vantar finns ombord. Fartyget är utrustat med den senaste kommunikations- och navigationsutrustningen från Garmin, exempelvis dubbla sjökortsplottar med extern GPS-antenn, bredbandsradar Fantom (24 tum), VHF med DSC samt enkelt avstängningsbar AIS. Jockeysäten för 12 passagerare finns, och säteskonsolerna är mycket lätta att demontera för att kunna medta last. För att hyra Barbro behöver du examen som Fartygsbefäl klass VIII samt certifikatet Handhavande av snabba fartyg.

HYRA HÖGSÄSONG, mars-september
9 995 SEK/dag, exl. 25% moms
49 995 SEK/vecka, exl. 25% moms

HYRA LÅGSÄSONG, oktober-februari
4 995 SEK/dag, exl. 25% moms
29 995 SEK/vecka, exl. 25% moms

bottom of page